INTERNATIONAAL SYMPOSIUM OPEN FUTURE (november 2018)

Sunday July 1st, 2018
Jeannette Uittenbogaard

Als je de geheimen 
van het universum wilt doorgronden, 
onderzoek dan de werking van 
energie, frequentie en vibratie

Nicola Tesla

De afgelopen maanden was ik/waren we knetterdruk met de voorbereiding van het symposium van 9 november 2018.
De sprekers uitnodigen was geen punt – die wilden graag meewerken. De locatie uitzoeken was ook niet moeilijk – ook die was snel gevonden. Maar daarna…. hoe moest ik anderen vertellen waarom dit zo ‘n bijzonder event is?  Waarom het zeer de moeite waard is om naar toe te komen? Waarom het zo baanbrekend is? En veel meer dan alleen het luisteren naar sprekers? Dat het een belevenis is waar klank, nieuwe ontdekkingen & enthousiasme een grote rol speelt. Klank – Trilling – Frequentie – Resonantie.
Een bijeenkomst die hoopvol zal stemmen. Die zal verrassen en inspireren en misschien wel een hele nieuwe kijk op de wereld geeft. 

____________________________

Waarom worden we blij van enthousiaste mensen? Waarom zijn we graag in de buurt van iemand die zijn leven vol passie leeft? Waarom worden we geraakt door muziek? Door natuurschoon? Door een beweging, een uitdrukking, een voorstelling? Door jonge mensen vol levenslust? 
Wat heeft dit met trilling te maken? Zijn er mensen die van nature een hogere frequentie hebben? Hebben er beschavingen bestaan die wisten van werking van trilling? Van de helende werking van trilling?


Het universum is trilling. Wij zijn trilling.
Levenslust – plezier – genieten – levensenergie – energie = trilling 
veel energie = hoge trilling.

Op ons symposium Open Future op 9 november as stellen we een aantal mensen aan jullie voor die baanbrekend werk hebben gedaan. Die tegen de stroom in, door zijn gegaan met hun zoektocht naar oplossingen voor cruciale vragen van nu.
En die allemaal verrast werden door de werking van energie, frequentie en vibratie.

Yvonne de Bruijn (psychotherapeut /healing of voice – Pansori Living Sound) 
Hoogleraar Yan Schroën (chemicus, sinoloog, acupuncuturist en werkzaam bij TNO) 
Dr. Sam Osmanagic (cultureel antropoloog /Phd. in mayan pyramids/known as the discoverer of the Bosnian pyramids in Visoko )
Sue Everatt  woordvoerster in Europa (Spanje) van The Venus Project van Jacque Fresco –  industrieel ontwerper, auteur, uitvinder, futurist en oprichter van The Venus Project. Gennady Tkachenko -Papiz (performer of sounds of Nature )

“Wanneer sprekers dragers zijn van een hoge trillingsfrequentie, beïnvloedt hun aanwezigheid direct het energieveld van alle aanwezigen” 

Tags: symposium,