Blog n.a.v. de lezing ‘niet eten en drinken- hoe dan?!’

Thursday May 27th, 2021
Jeannette Uittenbogaard

Afgelopen donderdagavond vond de lezing ‘Niet eten en drinken – Hoe dan?!’ door Harry Geurkink en Brahman Menor, plaats. In ons bedrijfspand De Vliegende Olifant.

Het was een indrukwekkende avond. Alles viel samen: Dit was zo’n avond waarop het duidelijk is waarom we doen wat we doen, waarom De Vliegende Olifant is opgericht en wat onze missie is.

Harry en Brahman Menor op 20 mei jl.

Hoewel de lezing voor sommigen lijkt te gaan over reclame om niet te eten/drinken, blijkt dat geenszins het geval. Het gaat over het feit dat het mógelijk is om niet te eten en te drinken en dus om van energie- prana – te leven. Het gaat over het bestaan van deze levensenergie waardoor we allemaal met elkaar in verbinding zijn. Over het kunnen intappen in dit Grote Energieveld en wat dat voor ongelofelijk veel inzichten én mogelijkheden geeft. Het gaat over het voelen wie we in essentie zijn. Tussen alle regels door. (En het gaat erover dat niet eten & drinken een manier is om te komen bij het Veld).

Harry deed in december 2020 een cursus bij Brahman Menor. Beide mannen bleken een zelfde ervaring te delen: een bijna-dood ervaring . Beiden leerden daarbij een andere werkelijkheid kennen. Een werkelijkheid die zo bijzonder is dat er nauwelijks woorden voor zijn, maar wel de ontroering. En de urgentie om het te delen.

Dat is danook wat er voelbaar is op deze avond: Ontroering. Én waarachtigheid. Het hart herkent. Met ontzag voor hun ervaring en de moed het te delen. Intappen in de grote Stilte – In de verwondering van Dat wat Is. Het Onuitsprekelijke…..

Juist dát staat in ‘De Vliegende Olifant’ centraal – het Onuitsprekelijke. Al wat Is.

Het was een zeer bijzondere avond. Dank Harry en Brahman Menor!!

“I honor the place in which the entire universe dwells
I honor the place in you which is of love, of truth, of light and of peace.
When you are in that place in you and I am in that place in me,
we are one.
Namaste”

______________________________

NAWOORD

Er komt een reprise van deze lezing. Op 8 juli as. Ook volgt op 5 november as ons tweede internationale symposium “Open Future’ – vanuit eenzelfde thema. Daarnaast is het mogelijk om eenheid van Zijn te ervaren tijdens een FysioBowensessie. Ik nodig je daarvoor van harte uit in mijn praktijk.

Lieve groet, Jeannette