Icevrouwchallenge (resprise) 2018

13/07/18
Jeannette Uittenbogaard

“Welke vrouw gaat er mee het bad in?”

Na het succes en plezier van vorig jaar , is er ook dit jaar een Icevrouwenchallenge o.l.v. Harry Geurkink – een officiële introductie in de Wim Hof methode.

 

Op verzoek van De Vliegende Olifant doet hij de workshop speciaal voor vrouwen nog een keer! De oorspronkelijke datum was op 7 juli jl gepland. Omdat door ziekte van verschillende deelneemsters (+ het was ook net op de eerste dag van de vakantie!) er verschillende vrouwen uitvielen, is er nu een herkansing en wel op zaterdagochtend 25 augustus van 08.30 – 12.30 uur.

Wat doen we
Tijdens de workshop ga je na een grondige voorbereiding, ontdekken waartoe je lichaam in staat is en hoe je het immuunsysteem kunt verbeteren.

De ochtend bestaat uit theorie, meditatie & ademhalingstechnieken, oefeningen en als ultieme test – voor wie wil (absoluut geen verplichting!) – het ijsbad in.

Wil je meer inzicht krijgen in het functioneren van je zenuwstelsel, wil je grip krijgen op je bloedcirculatie, wil je je comfortzone vergroten en/of met plezier iets uitproberen?

Meld je dan aan via info@devliegendeolifant.nl 

Er zijn maximaal 20 plaatsten beschikbaar.
Waar: De Vliegende Olifant – De Wetstraat 24 in Arnhem
Wanneer: zaterdagochtend 25 augustus 2018
Tijd: 08.30 – 12.30 uur.
Investering: 45 euro pp voor de workshop en 5 euro voor een gezonde biologische lunch nadien.
(duotickets: 10 % korting!)

No comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *