Laden Evenementen

« Alle Evenementen

In reprise: Lezing ‘Zonder eten & drinken – Hoe dan?’ met Brahman Menor en Harry Geurkink

juli 8 @ 19:30 - 21:45

In Reprise:  Lezing ‘Zonder eten & drinken – Hoe dan? ‘ door Brahman Menor en Harry Geurkink over Pranic Living en de ongekende mogelijkheden waarmee we met de energie om ons heen kunnen creëren.

Nieuwsgierig geworden door het gesprek van Eva Jinek met Brahman Menor, deed Harry begin december mee met een 8-daagse training. Hij zag en ervaarde tijdens deze training de enorme parallellen met zijn eigen werkzaamheden. Er blijkt zoveel meer mogelijk te zijn dan we ooit gedacht hebben. Om dit te kunnen delen met een groter publiek – juist nu in deze Coronatijd – is deze avond georganiseerd.

Op 20 mei jl gaven ze beiden de eerste lezing. Het werd een zeer bijzondere avond. Lees hier een deel van het  blog dat erover geschreven werd.

Hoewel de lezing voor sommigen lijkt te gaan over reclame om niet te eten/drinken, blijkt dat geenszins het geval. Het gaat over het feit dat het mógelijk is om niet te eten en te drinken en dus om van energie- prana – te leven. En het gaat erover dat niet eten & drinken een manier is om in contact te komen met het Veld. Het gaat over het bestaan van deze levensenergie waardoor we allemaal met elkaar in verbinding zijn. Over het kunnen intappen in dit Grote Energieveld en wat dat voor ongelofelijk veel inzichten én mogelijkheden geeft. Het gaat over het voelen wie we in essentie zijn. Tussen alle regels door. 

Harry deed in december 2020 een cursus bij Brahman Menor. Beide mannen bleken een zelfde ervaring te delen: een bijna-dood ervaring . Beiden leerden daarbij een andere werkelijkheid kennen. Een werkelijkheid die zo bijzonder is dat er nauwelijks woorden voor zijn, maar wel de ontroering. En de urgentie om het te delen.

Dat is danook wat er voelbaar is op deze avond: Ontroering. Én waarachtigheid. Het hart herkent. Met ontzag voor hun ervaring en de moed het te delen. Intappen in de grote Stilte – In de verwondering van Dat wat Is. Het Onuitsprekelijke…..

Juist dát staat in ‘De Olifant’  centraal – het Onuitsprekelijke. Al wat Is.

We gaan er vanuit dat het opnieuw een prachtige en  inspirerende avond zal worden ! 

Datum: donderdag 8 juli as.

Tijd: 19.30 – 21.45 uur.

Locatie: De Vliegende Olifant

Inlooptijd: 19.10 uur.

Bereikbaarheid: zeer goed bereikbaar via openbaar vervoer. zie contact

Parkeren: aantal plaatsten gratis beschikbaar op de parkeerplaats achter De Vliegende Olifant.

Bijdrage: 30 euro/ DUO ticket 55 euro  inclusief koffie/thee en biologisch lekkers.

Tickets: link naar de ticketshop.

Organisatoren

Jeannette Uittenbogaard
Harry Geurkink

Locatie

De Vliegende Olifant
De Wetstraat 24
Arnhem, 6814 AP Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0614117058
Site:
www.devliegendeolifant.nl