Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratieavond ‘de betekenis van een Bijna-Dood Ervaring’ – gastspreker Harry Geurkink

februari 15 @ 20:00 - 21:45

Welkom bij de inspiratieavond ‘De Betekenis van een Bijna- Dood Ervaring’ met als gastspreker Harry Geurkink en een dansoptreden van Annarosa Renkema.

 

Als we verliefd zijn is de wereld prachtig, als we depressief zijn is de wereld een ramp, als we angstig zijn, ons angstig laten maken door de pers en de politiek, wordt onze wereld een angstige wereld. We moeten ons bewustzijn veranderen om onze wereld te veranderen, om onze manier van leven te veranderen. Dat is samenvattend het inzicht dat we kunnen verkrijgen door open te staan voor de betekenis van een BDE (bijna-dood ervaring), door te luisteren naar mensen die een BDE met ons willen delen.

(Pim van Lommel)

 

Harry Geurkink (fysiotherapeut/acupuncturist/ ondernemer/ Carechanger) had op 11 jarige leeftijd een bijna-dood ervaring. Tot de wetenschappelijke publicatie (boek) ‘Eindeloos Bewustzijn’ van cardioloog Pim van Lommel in 2007 uitkwam, sprak hij hier met niemand over.  Toch gebruikte hij de verkregen inzichten en zijn bijzondere intuïtieve gaven in zijn leven en werk. Ook nam hij de tijd om deze ingrijpende ervaring te integreren. In 2017 gaf hij zijn eerste lezing in De Vliegende Olifant.

Op deze avond – die ingeleid wordt door Jeannette Uittenbogaard én door Annarosa Renkema – vertelt hij  over die ervaring. Wat hield de ervaring in, wat was en is de impact ervan op zijn leven? Daarnaast neemt hij jullie mee in de veranderende wetenschappelijke inzichten die er zijn over ‘bewustzijn’, over zijn missie om de gezondheidszorg te veranderen en om te vertellen over healing.

Een zeer inspirerende, paradigma doorbrekende, hoopvolle avond – juist in deze tijd waarin voor velen de angst voor ziekte, verlies, oorlog een belangrijk onderwerp is.

 

Datum: Donderdagavond 15 februari 2024

Tijd: 20.00 – 21.45 uur

Inloop vanaf 19.40 uur met koffie en thee.

Tickets: 30 euro / Duotickets: 50 euro verkrijgbaar via deze link 

Er is beperkt parkeermogelijkheid bij De Vliegende Olifant. Neem hiervoor graag contact op met Jeannette (De Vliegende Olifant)

Annarosa Renkema:

Gegevens

Datum:
februari 15
Tijd:
20:00 - 21:45

Organisator

Jeannette Uittenbogaard
Telefoon:
614117058
E-mail:
info@devliegendeolifant.nl

Locatie

De Vliegende Olifant
De Wetstraat 24
Arnhem, 6814 AP Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0614117058
Site:
www.devliegendeolifant.nl