Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inspiratieavond – BDE ervaring van een ander bewustzijn door Harry Geurkink

oktober 9 @ 20:00 - 22:00

“Vaak hebben we geen idee dat er een compleet andere werkelijkheid bestaat totdat deze zich aandient”

‘De hemelkijker ‘ macropinna microstoma

 
Op 11 jarige leeftijd kreeg Harry Geurkink een bijna-dood ervaring. Hij sprak hier niet over totdat Pim van Lommel (cardioloog in Arnhem) in 2007 met zijn boek ” Eindeloos Bewustzijn’ uitkwam.
 
Op deze avond neemt Harry jullie opnieuw mee in zijn ervaring. De ervaring op zich, de impact die het had op zijn leven toen en daarna en de manier waarop het nu meer en meer geïntegreerd is in zijn leven, komen aan de orde. (Wat)heeft het hem veranderd? Hoe verhoudt deze ervaring zich met zijn wetenschappelijke achtergrond? Wat biedt de BDE hem nu – welke rol speelt het in zijn werk?  
Hij onderschrijft  onderstaande tekst van Pim van Lommel. 
 
‘Als we verliefd zijn is de wereld prachtig, als we depressief zijn is de wereld een ramp en als we angstig zijn, ons angstig laten maken door de pers en de politiek, wordt onze wereld een angstige wereld. We moeten ons bewustzijn veranderen om onze wereld te veranderen, om onze manier van leven te veranderen. En dat is samenvattend het inzicht dat we kunnen verkrijgen door open te staan voor de betekenis van de BDE, door te luisteren naar mensen die een BDE met ons willen delen.’
Pim van Lommel
 
Vanuit deze visie ‘bewustzijn verruimen’ is 5 jaar geleden De Vliegende Olifant als bedrijf opgericht. Een bedrijf met een missie. 
 
Jullie zijn van harte uitgenodigd om deze avond – die zal worden ingeleid met een korte documentaire – bij te wonen en evt. je ervaring te delen.
 
Waar: De Vliegende Olifant De Wetstraat 24 Arnhem (parkeren gratis mogelijk achter het pand)
Wanneer: vrijdag 9 oktober 2020
Tijd: 20.00 – 22.00 uur.
Inloop met koffie/thee: vanaf 19.40 uur.
Bijdrage: 17,50 euro pp  en/of  duotickets: 30 euro incl koffie/thee en lekkers/ excl administratiekosten. Studenten 7,50 euro korting. Kortingscode: STUDENT 2020
 

Gegevens

Datum:
oktober 9
Tijd:
20:00 - 22:00
Website:
https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/DE05C681FEB2DB792BF51CDE0E140BD4

Organisatoren

Jeannette Uittenbogaard
Harry Geurkink

Locatie

De Vliegende Olifant
De Wetstraat 24
Arnhem, 6814 AP Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0614117058
Website:
www.devliegendeolifant.nl