Laden Evenementen

« Alle Evenementen

IceChallenge New Horizons Januari 2021 – Boost je immuunsysteem – verzet naar 13 maart 2021

maart 13 @ 08:30 - 12:30

Inleiding:

In deze tijd waarin  angst (voor het Coronavirus) bij velen een grote rol speelt en het belang van een goed werkend immuunsysteem zo evident blijkt te zijn, organiseert De Vliegende Olifant  3 á 4 keer per jaar een Ice- Challenge ‘Boost je immuunsysteem”. We doen dat in relatief  kleine groepen (max 12 personen) om betere individuele aandacht te kunnen geven. De workshop is toegankelijk voor elke leeftijd. Een keer per jaar – aan het begin van de zomer – is er speciale Icevrouwen Challenge.

 

De volgende algemene workshop zal zijn op zaterdagochtend 13 maart  2021! (De Datum wordt definitief bij de volgende update OMT )

Een officiële introductie in de Wim Hofmethode door de fysiotherapeut/inspirator en Carechanger Drs. Harry Geurkink en fysiotherapeut Jelmer Derksen  en m.m.v.  Jeannette Uittenbogaard (fysio-bowentherapeut/ mindfulness,- chinengdocent)

 

Geboeid door het doorzettingsvermogen van Wim Hof – beter bekend als ‘de Iceman’- introduceerde Harry Wim Hof in 2015 in de fysiotherapie in Nederland. In zijn fysiotherapiepraktijk in Zevenaar deed hij n.a.v. deze introductiecursus een onderzoek naar de invloed van de ‘Wim Hof methode’ op het immuunsysteem van een geselecteerde groep patiënten uit zijn praktijk. Ook in 2021 zal binnen zijn prakijk in Zevenaar een nieuw wetenschappelijk onderzoek gestart worden. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Wat in ieder geval op verschillende plekken, o.a. Radboud Universiteit Nijmegen, bewezen is, is dat het werkt: Het is mogelijk je eigen immuunsysteem te versterken! Hiermee veranderde Wim Hof de medische wetenschap.

Wat doen we – wat gaat de workshop je bieden:
Tijdens de workshop ga je na een grondige voorbereiding, ontdekken waartoe je lichaam in staat is en hoe je je immuunsysteem kunt verbeteren. Daarnaast ga je met boost aan energie naar huis: je staat werkelijk meer in je eigen kracht!!

De workshop bestaat uit:
– gronding & meditatie
– theorie
– ademtechnieken
– oefeningen
– en voor wie wil/durft…het ijsbad.(geen verpliching!)

Wil je meer inzicht krijgen in het functioneren van je zenuwstelsel, wil je grip krijgen op je bloedcirculatie, wil je je comfortzone vergroten en met plezier iets uitproberen?

Meld je dan aan via info@devliegendeolifant.nl. Je ontvangt dan de link voor het kopen van je ticket. Na betaling staat je deelname vast.
Er zijn maximaal 12 plaatsten beschikbaar.
Waar: De Vliegende Olifant – De Wetstraat 24 in Arnhem
Wanneer: zaterdagochtend 13 maart 2021.
Tijd: 08.30 – 12.30 uur.
Inloop vanaf 08.10 uur.
Investering: Ticket: 85 euro pp of
Duotickets: 150,00 euro (de link naar de verkoop van de tickets)

We zien jullie graag op 13 maart as!!

Organisatoren

Harry Geurkink
Jeannette Uittenbogaard

Locatie

De Vliegende Olifant
De Wetstraat 24
Arnhem, 6814 AP Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0614117058
Site:
www.devliegendeolifant.nl