Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ice Challenge ‘Boost je immuunsysteem’ een officiële introductie in de Wim Hof methode zaterdag 25 september 2021

september 25 @ 08:30 - 12:30

Welkom bij de workshop ‘Boost je immuunsysteem – een officiele introductie in de Wim Hof Methode – van zaterdag 25 september 2021

 

“”The universe is contained within you and you are capable of extraordinary things” (Wim Hof).

In deze tijd waarin  angst (voor het Coronavirus) bij velen een grote rol speelt en het belang van een goed werkend immuunsysteem zo evident blijkt te zijn, organiseert De Vliegende Olifant  3 á 4 keer per jaar een Ice- Challenge ‘Boost je immuunsysteem – een officiële introductie in de Wim Hof methode”. We doen dat in relatief  kleine groepen (max 14 personen) om betere individuele aandacht te kunnen geven. De workshop is toegankelijk voor elke leeftijd. Een keer per jaar – aan het begin van de zomer – is er speciale Icevrouwen Challenge. (dit jaar is dat op 10 juli ’21)

Een officiële introductie in de Wim Hofmethode wordt georganiseerd door de fysiotherapeut/inspirator en Carechanger Drs. Harry Geurkink en fysiotherapeut Jelmer Derksen  en  Jeannette Uittenbogaard (fysio-bowentherapeut/ mindfulness,- chinengdocent).

 

Geboeid door het doorzettingsvermogen van Wim Hof – beter bekend als ‘de Iceman’- introduceerde Harry Wim Hof in 2015 in de fysiotherapie in Nederland. In zijn fysiotherapiepraktijk in Zevenaar deed hij n.a.v. deze introductiecursus een onderzoek naar de invloed van de ‘Wim Hof methode’ op het immuunsysteem van een geselecteerde groep patiënten uit zijn praktijk. Ook in 2020 werd er wetenschappelijk onderzoek gedaan. Dit keer specifiek met een groep MS patienten.  Wat op verschillende plekken, o.a. Radboud Universiteit Nijmegen, bewezen is, is dat het werkt: Het is mogelijk je eigen immuunsysteem te versterken. Hiermee veranderde Wim Hof de medische wetenschap en veroverde sindsdien de hele wereld. Topsporters, artiesten wereldwijd maken gebruik van zijn methode.

Nu met deze Coronacrisis het immuunsysteem nog meer aandacht krijgt, is zijn methode nog veel meer in de aandacht gekomen. Hij zet  in op een miljard volgers.  Just breath and go with the flow”

 

 

 

 

Wat gaat de workshop je bieden:
Tijdens de workshop ga je na de theoretische achtergrond en  grondige voorbereiding ontdekken waartoe je lichaam in staat is en hoe je je immuunsysteem kunt verbeteren. Daarnaast ga je met boost aan energie naar huis: je staat  meer in je eigen kracht.

De workshop bestaat uit:
– gronding & meditatie
– theorie
– ademtechnieken
– oefeningen
– en…het ijsbad.(geen verpliching!)

Wil je meer inzicht krijgen in het functioneren van je zenuwstelsel, wil je grip krijgen op je bloedcirculatie, wil je je comfortzone vergroten en met plezier iets uitproberen?

Bestel dan je ticket via deze link.

Er zijn maximaal 14 plaatsten beschikbaar.
Waar: De Vliegende Olifant – De Wetstraat 24 in Arnhem
Wanneer: zaterdagochtend 25 september  2021.
Tijd: 08.30 – 12.30 uur.
Inloop vanaf 08.10 uur
Investering: Ticket: 85 euro pp of
Duotickets: 150,00 euro 

Studenten: korting aan te vragen via info@devliegendeolifant.nl

We zien jullie graag op 25 september as!!

Gegevens

Datum:
september 25
Tijd:
08:30 - 12:30
Site:
https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/78268095791B677D623EC8BBF0ED90F5

Organisatoren

Jeannette Uittenbogaard
Harry Geurkink

Locatie

De Vliegende Olifant
De Wetstraat 24
Arnhem, 6814 AP Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0614117058
Site:
www.devliegendeolifant.nl