Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ice Challenge ‘Boost je immuunsysteem’ een officiële introductie in de Wim Hof methode zaterdag 20 november2021

november 20 @ 08:30 - 12:30

Van harte welkom bij de workshop ‘Boost je immuunsysteem – een officiele introductie in de Wim Hof Methode – op zaterdag 20 november 2021 

“The universe is contained within you and you are capable of extraordinary things” (Wim Hof).

Mede door de Coronacrisis is er veel belangstelling ontstaan voor het immuunsysteem. Over dit systeem wordt steeds meer bekend. Wim Hof heeft met zijn Iceman – methode bewezen dat het zeer goed trainbaar is.
De Vliegende Olifant organiseert 3 á 4 keer per jaar een Ice- Challenge ‘Boost je immuunsysteem – een officiële introductie in de Wim Hof methode”. We doen dat in relatief kleine groepen (max 14 personen) om betere individuele aandacht te kunnen geven. Behalve de algemene workshop waar iedereen welkom is, zijn er ook speciale trainingen. Zo is er een keer per jaar – aan het begin van de zomer – een  IceVROUW – Challenge. Ook organiseren we vader/zoon/dochter challenge en dit as seizoen zullen we een tienerworkshop geven.

Een officiële introductie in de Wim Hofmethode wordt gegeven door de fysiotherapeut/inspirator en Carechanger Drs. Harry Geurkink en fysiotherapeut Jelmer Derksen  en  Jeannette Uittenbogaard (fysio-bowentherapeut/ mindfulness,- chinengdocent).

 

Geboeid door het doorzettingsvermogen van Wim Hof – beter bekend als ‘de Iceman’- introduceerde Harry Wim Hof in 2015 in de fysiotherapie in Nederland. In zijn fysiotherapiepraktijk in Zevenaar deed hij n.a.v. deze introductiecursus een onderzoek naar de invloed van de ‘Wim Hof methode’ op het immuunsysteem van een geselecteerde groep patiënten uit zijn praktijk. Ook in 2020 werd er wetenschappelijk onderzoek gedaan. Dit keer specifiek met een groep MS patienten.  Wat op verschillende plekken, o.a. Radboud Universiteit Nijmegen, bewezen is, is dat het werkt: Het is mogelijk je eigen immuunsysteem te versterken. Hiermee veranderde Wim Hof de medische wetenschap en veroverde sindsdien de hele wereld. Topsporters, artiesten wereldwijd maken gebruik van zijn methode.

 

 

 

 

 

Wat biedt  de workshop:

Tijdens de workshop ga je na de theoretische achtergrond en grondige voorbereiding ontdekken waartoe je lichaam in staat is en hoe je je immuunsysteem kunt verbeteren. Daarnaast ga je met boost aan energie naar huis: je staat meer in je eigen kracht.
De workshop bestaat uit:
– gronding & meditatie
– theorie
– ademtechnieken
– oefeningen
– het ijsbad.(geen verpliching)
Wil je leren hoe je je immuunsysteem kunt verbeteren, wil je meer inzicht krijgen in het functioneren van je zenuwstelsel, wil je grip krijgen op je bloedcirculatie, wil je je comfortzone vergroten?

Bestel dan je ticket via deze link.

Er zijn maximaal 14 plaatsten beschikbaar.
Waar: De Vliegende Olifant – De Wetstraat 24 in Arnhem
Wanneer: zaterdagochtend 20 november  2021.
Tijd: 08.30 – 12.30 uur.
Inloop vanaf 08.10 uur
Investering: Ticket: 85 euro pp of
Duotickets: 150,00 euro 

Studenten: korting aan te vragen via info@devliegendeolifant.nl

We zien jullie graag op 20 november as!!

De volgende IceChallenge zal plaats vinden op: zaterdag 22 januari 2022

Gegevens

Datum:
november 20
Tijd:
08:30 - 12:30
Site:
https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/78268095791B677D623EC8BBF0ED90F5

Organisatoren

Jeannette Uittenbogaard
Harry Geurkink

Locatie

De Vliegende Olifant
De Wetstraat 24
Arnhem, 6814 AP Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0614117058
Site:
www.devliegendeolifant.nl