Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

25 mei: Lezing Brahman Menor en Harry Geurkink ‘Energie om te leven – zelfs zonder eten en drinken’

25 mei 2023 @ 19:30 - 21:45

Lezing ‘Energie om te leven, zelfs zonder eten en drinken ‘ door Brahman Menor en Harry Geurkink op donderdagavond 25 mei 2023. 

Over levensenergie en Pranic Living en de ongekende mogelijkheden waarmee we met de energie om ons heen kunnen helen en creëren.

 

Welkom op deze bijzondere avond waarop Brahman Menor en Harry Geurkink jullie mee zullen nemen in hun (levens)verhaal over levensenergie/prana en hun boodschap dat ‘er zoveel meer mogelijk blijkt te zijn dan we ooit gedacht hebben’.

Nadat Harry in september 2020 een gesprek van Eva Jinek met Brahman Menor zag waarin deze vertelde dat hij al 5 maanden niet had gegeten en gedronken, was hij – net als bij Wim Hof – meteen volledig geboeid. In december van hetzelfde jaar deed hij mee met een 8-daagse training. Hij zag en ervaarde enorme parallellen met zijn eigen leven en werkzaamheden. Het meest opvallend daarin was hun beider BDE (Bijna doodervaring) én de inzichten die deze ervaring hadden gegeven.

Om deze informatie met een groter publiek te delen organiseerde De Vliegende Olifant in 2021 twee inspirerende en uitverkochte lezingen waarin hun boodschap  centraal stond. Het waren zeer bijzondere avonden.

Inmiddels is het 2 jaar later. Er is veel gebeurd in de tussentijd. De groep van mensen die geïnteresseerd is in een ruimer bewustzijn, in het ongeziene, is enorm gegroeid. Er wordt meer en meer gesproken over energie, over heling en over levensenergie waar we zelfs van kunnen leven zonder te eten en te drinken.

Ik ben ontzettend blij dat beide mannen opnieuw naar De Vliegende Olifant willen komen om hun verhaal, ontroering en wijsheid te delen.

Dit gaat gebeuren op:

 

Datum: donderdag 25 mei as.

Tijd: 19.30 – 21.45 uur.

Locatie: De Vliegende Olifant Arnhem

Inlooptijd: 19.10 uur.

 

Bereikbaarheid: zeer goed bereikbaar via openbaar vervoer. (zie pagina contact)

Parkeren: er zijn een aantal plaatsen  beschikbaar op de parkeerplaats achter De Vliegende Olifant. Graag even contact opnemen als u hiervan gebruik wilt maken.

Bijdrage: Ticket 30 euro/ DUO ticket 55 euro  inclusief koffie/ thee en biologisch lekkers.

Tickets: link naar de ticketshop.

Een van de commentaren na de lezing  in mei 2021:

“Hoewel de lezing voor sommigen vooraf leek te gaan over reclame om niet te eten/drinken, bleek dat geenszins het geval. Het ging over het feit dat het mógelijk is om niet te eten en te drinken en dus om van energie- prana – te leven.  Het ging over het bestaan van deze levensenergie waardoor we allemaal met elkaar in verbinding zijn. Over het kunnen intappen in dit Grote Energieveld en wat dat voor ongelofelijk veel inzichten én mogelijkheden geeft. Het ging over het voelen en weten wie we in essentie zijn. Tussen alle regels door”. 

Gegevens

Datum:
25 mei 2023
Tijd:
19:30 - 21:45

Organisator

Jeannette Uittenbogaard
Telefoon:
0614117058
Site:
www.fysiobowenpraktijkarnhem.nl

Locatie

De Vliegende Olifant
De Wetstraat 24
Arnhem, 6814 AP Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0614117058
Site:
www.devliegendeolifant.nl